Tarieven

Foto: MRT fotografie te Leusden

In een optimaal functionerende organisatie komen alle aspecten uit de verschillende factoren met elkaar overeen. Belangrijk is dus dat er synergie moet zijn tussen alle aspecten en dat wanneer het bedrijf naar links wil wijzen, er geen factor is die naar rechts wijst.

De harde zijde is makkelijker om te identificeren en te veranderen dan de zachte zijde binnen organisaties.Bij de harde zijde zijn zaken die je kan bedenken en uitvoeren, zoals het maken een strategisch plan, de organisatie in kaart brengen, formele processen uitwerken en communicatiesystemen uitrollen. De zachte zijde heeft vooral te maken met de bedrijfscultuur. Dit zijn zaken die alleen zijn te beïnvloeden en niet kunnen worden opgelegd. De zachte zijde is minstens zo belangrijk als de harde zijde binnen de organisatie.

Daphaer richt zich op de zachte als de harde bedrijfskant.

Kosten advieskaart / coachkaart*

Kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Locatie wordt per adviessessie besproken.

1 adviessessie 60 minuten (coachsessie 75 minuten)          €80,-

6 adviessessies 60 minuten (coachsessie 75 minuten)       €440,-    (korting van een halve adviessessie)

12 adviessessies 60 minuten (coachsessie 75 minuten)     €880,-    (korting van een hele adviessessie)

* Alle bovengenoemde tarieven zijn exclusief reiskostenvergoeding en 21% btw. Deze advieskaarten zijn totaal 2 jaar geldig na de datum van de eerste adviessessie. Er kan in onderling overleg in termijnen voldaan worden.

 

Kosten mediation*

Wij rekenen €100,- per uur. Dit tarief betreft voor alle uren die wij aan o.a. voorwerk, verslaglegging en de mediationsessie besteden. Indien wij met 2 mediators komen ondersteunen binnen de mediation (Daphne B. Hendriks en Pjotr Snoek– mediator/advocaat), dan hanteren wij een gezamenlijk tarief van €250,- per uur.

* Alle tarieven zijn exclusief huur locatieruimte, reiskostenvergoeding en 21% btw.